Λαμία: Ήρθε Καναδός στόπερ και υπογράφει


Η ενίσχυση της Λαμίας συνεχίζεται και στο κέντρο της άμυνας.

Τα ρέστα της δίνει η Λαμία για να γλιτώσει τον υποβιβασμό και συνεχίζει την ενίσχυσή της, με επίκεντρο την άμυνα. Στην Ελλάδα βρίσκεται ήδη, σύμφωνα με το lamiaole, ο Μάνρικαρ Τζέιμς, για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο 27χρονος Καναδός στόπερ αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Μίντιλαντ, από την οποία σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έμεινε ελεύθερος. Η αρχική συμφωνία με τους Φθιώτες είναι μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν για έναν ακόμη χρόνο, εφόσον επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής.

Ο Τζέιμς αναμένεται να έχει την Κυριακή τις τελικές συζητήσεις με τη διοίκηση της Λαμίας και τη Δευτέρα, εφόσον έχουν τακτοποιηθεί τα γραφειοκρατικά ζητήματα, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει και θα ανακοινωθεί.

Ο Καναδός αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από την πατρίδα του και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε ομάδες της Ουγγαρίας, όπως η Βάσας, πριν μετακομίσει στη Δανία για τη Μίντιλαντ και τη Φρεντερίκα.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη