Μαίρη Μηλιαρέση: Μου φάγανε το «Ρουκ Ζουκ» μέσα από τα χέρια

Facebook

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά μίλησε η Μαίρη Μηλιαρέση η οποία εξομολογήθηκε για το πως "έχασε" το Ρουκ Ζουκ μέσα από τα χέρια της και πως εκείνο κατέληξε στον ΑΝΤ1 με παρουσιάστρια την Ζέτα Μακρυπούλια.

Ανακαινίζει και βάφει έπιπλα πλέον η Μαίρη Μηλιαρέση, όπως ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του MEGA, «Πάμε Δανάη!», επισημαίνοντας πως αποφάσισε πλέον να ασχοληθεί με κάτι που αγαπά πάρα πολύ, ενώ παράλληλα συνεχίζει να συμμετέχει στα κοινά καθώς τα τελευταία έξι χρόνια είναι δημοτική σύμβουλος στο δήμο Γλυφάδας.

Ερωτώμενη για την τηλεοπτική της πορεία, η Μαίρη Μηλιαρέση είπε πως είχε ενδοιασμούς στο να παρουσιάσει την εκπομπή «Ρουκ Ζουκ» καθώς δεν ήθελε να κάνει τηλεόραση τότε αφού μόλις είχε βγάλει τον πρώτο της δίσκο και σκεφτόταν να βγάλει και δεύτερο. Για όσους μάλιστα δεν γνώριζαν και την πορεία της ως τραγουδίστρια, όπως αποκάλυψε, τότε ήταν στο Διογένη και τραγουδούσε με τον Γιάννη Πάριο.

Αναφορικά με το «Ρουκ Ζουκ», η Μαίρη Μηλιαρέση ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Μου το φάγανε μέσα από τα χέρια γιατί δεν είχα λεφτά να πάρω τα δικαιώματα κι έτσι κατέληξε στον ΑΝΤ1 και στη Ζέτα Μακρυπούλια».

Επίσης αναφέρθηκε και στην περίοδο που έκανε μεσημεριανή εκπομπή στο MEGA. «Ήταν ευχαριστημένοι μαζί μου στο κανάλι και μου πρότειναν να κάνω το πρωινό αλλά είχα το μωρό τότε κι έτσι την πήραν την εκπομπή η Σοφία Βόσσου με την Πανοπούλου».

Μετά μου ξαναπρότειναν να κάνω πρωινό αλλά εγώ δεν μπορούσα να αφήνω μόνο του το μωρό και πήραν τον Πολυχρονίου. Τους τελευταίους μήνες της σεζόν του Πολυχρονίου, με πήρε η Έλενα Κατραβά και μου λέει "Μαίρη έχεις ακόμα μία ευκαιρία". Εγώ δεν ήθελα να αφήσω το μωρό σε ξένους ανθρώπους και τότε τους έκατσε το πρωινό με την Μαρία και τον Φώτη. Από τότε είναι η πρώτη φορά που με καλούν σε εκπομπή στο Mega, αυτή σήμερα", πρόσθεσε η Μαίρη Μηλιαρέση.

Στο τέλος αναφέρθηκε και στα τωρινά της σχέδια τονίζοντας πως πλέον δεν έχει στο μυαλό της την τηλεόραση. «Εγώ θα ήθελα να κάνω makeover σε σπίτια», είπε, ενώ αναφέρθηκε και στον Ανδρέα Μικρούτσικο και την μεγάλη του επιστροφή στα τηλεοπτικά δρώμενα της χώρας με το Big Brother, αποκαλύπτοντας ότι ήταν εκείνος που την πρότεινε στον Τζόνυ Καλημέρη και πήρε το «Ρουκ Ζουκ».



via Ειδήσεις https://ift.tt/39Wrdha
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη