Ο Βασιλακόπουλος προανήγγειλε το άνοιγμα Γυμνασίων και Λυκείων

intime

Προαναγγελία για άνοιγμα Γυμνασίων και Λυκείων από τον καθηγητή Θεόδωρος Βασιλακόπουλος. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο ραδιώνο του Alpha τόνισε πως στη σημερινή τηλεδιάσκεψη της Επιτροπής θα δοθεί το πράσινο φως για το άνοιγμα των σχολείων.

 Θετική εισήγηση για την επιστροφή των μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων στα σχολεία τους για δια ζώσης διδασκαλία θα δώσει η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων σύμφωνα με τον κ.Θεόδωρο Βασιλακόπουλο.

Ο Καθηγητής Πνευμονολογίας - Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών μιλώντας στον Alpha 989 τόνισε πώς τα επιδημιολογικά δεδομένα επιτρέπουν το άνοιγμα των σχολείων.

Η πιθανότερη ημερομηνία είναι η 1η Φεβρουαρίου ωστόσο ο κ.Βασιλακόπουλος άφησε «παράθυρο» και για άνοιγμα νωρίτερα υπογραμμίζοντας με νόημα πώς «η 1η Φεβρουαρίου ίσως είναι και αργά».

Η αγωνία μαθητών, γονέων και καθηγητών θα λυθεί το απόγευμα με τις επίσημες ανακοινώσεις από τον Νίκο Χαρδαλιά αν και αναμένεται νωρίτερα να γίνει γνωστή η εισήγηση της επιτροπής η οποία συνεδριάζει στις 10:00.

 



via Ειδήσεις https://ift.tt/3sMajdI
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη