Ολυμπιακός: Προβλήματα με Μπρούμα και Χολέμπας στην προετοιμασία για το ντερμπι με τον ΠΑΟΚ

intime

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με προβλήματα την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, καθώς αρκετοί ποδοσφαιριστές εμφάνισαν συμπτώματα κρυολογήματος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε αρκετούς ποδοσφαιριστές του να εμφανίζονται στις εγκαταστάσεις του Ρέντη με συμπτώματα κρυολογήματος κι αμέσως σήμανε συναγερμός στους Πειραιώτες.

Δύο εκ των παικτών, μάλιστα, δεν συμμετείχαν καθόλου στο πρόγραμμα της Δευτέρας κι επέστρεψαν σπίτια τους, αφού έκαναν τεστ για κορονοϊό. Όλα τα τεστ που έγιναν βγήκαν αρνητικά.

Οι ποδοσφαιριστές που δεν προπονήθηκαν, καθώς είχαν πιο έντονα συμπτώματα από τους υπόλοιπους ήταν οι Μπρούμα και Χοσέ Χολέμπας σύμφωνα με το overfm, ενώ αρκετοί ακόμη είχαν συνάχι.

Ο Μαρτίνς θα περιμένει να δει την κατάσταση των παικτών του, ώστε να πάρει τις τελικές αποφάσεις του για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.



via Ειδήσεις https://ift.tt/39pOcRl
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη