Γρηγορίου: «Ο Βύντρα δεν μπορούσε να αναπνεύσει»

Ο κόουτς της Λαμίας αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας του έμπειρου αμυντικού που προσβλήθηκε από κορονοϊό 

Για την περιπέτεια της υγείας του Λουκά Βύντρα που προσβλήθηκε από τον κορονοϊό μίλησε ο Μιχάλης Γρηγορίου, τεχνικός της Λαμίας, στο «Open». Οπου και στάθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε ο έμπειρος αμυντικός. «Ο Λουκάς είχε διεγνωσθεί με κορωνοϊό και ξαφνικά την 5η μέρα επιδεινώθηκε πάρα πολύ η κατάστασή του σε σημείο να μην μπορεί να αναπνεύσει, με αποτέλεσμα να καλέσει ασθενοφόρο και να εισαχθεί μαζί με το ιατρικό τιμ της ομάδας στο Νοσοκομείο της Λαμίας. Ήταν 10 μέρες με μηχανήματα! Αυτό που μου είπε ο Λουκάς είναι ότι: 'Αρχισα και πιστεύω και είδα με τα μάτια μου, τι πραγματικά μπορεί να σου προκαλέσει ο κορονοϊός'», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα ο 47χρονος ρωτήθηκε για τον κίνδυνο τραυματισμών που ελοχεύει για τους παίκτες η κατάσταση που επικρατεί. «Υπάρχει πολύ μεγάλος κίνδυνος τραυματισμών. Και όχι μόνο. Δεν υπήρξαν κανονικές προετοιμασίες για τις ομάδες. Είναι τεράστιος ο κίνδυνος για τραυματισμούς»

www.gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη