Τράμπ: Άνοιξε πολιτικό γραφείο στην Φλόριντα

Eurokinissi

Ο Ντόναλντ Τραμπ άνοιξε χθες Δευτέρα γραφείο στη Φλόριντα το οποίο θα διαχειρίζεται τις υποχρεώσεις του ως πρώην προέδρου και θα προωθεί την πολιτική του ατζέντα.

Μάλλον αναμενόμενη ήταν η κίνηση του Τράμπ να ανοίξει τόσο σύντομα πολιτικό γραφείο. όλοι θυμόμαστε άλλωστε, ότι στις αποχαιρετιστήριες δηλώσεις του κατά την τελευταία ημέρα του στην προεδρία, την περασμένη Τετάρτη, ο Τραμπ είπε στους υποστηρικτές του: "Θα επιστρέψουμε με κάποιο τρόπο".

Αυτός ο τρόπος βρέθηκε και όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

"Το γραφείο θα είναι υπεύθυνο για την διαχείριση της αλληλογραφίας του Ντόναλντ Τραμπ, των δημόσιων ανακοινώσεών του, των εμφανίσεών του και των δραστηριοτήτων του για την προώθηση των συμφερόντων των ΗΠΑ, αλλά και για τη συνέχιση της ατζέντας της πρώην κυβέρνησης μέσω ενεργειών και δημοσίων δράσεων ακτιβισμού"

Η ανακοίνωση έγινε την ίδια ημέρα κατά την οποία η Βουλή των Αντιπροσώπων παρέδωσε στην Γερουσία το κατηγορητήριο κατά του Ντόναλντ Τραμπ, που αναφέρει ότι υποκίνησε σε εξέγερση με ομιλία προς τους υποστηρικτές του πριν από τη εισβολή στο Καπιτώλιο, στις 6 Ιανουαρίου.

Η δίκη του στη Γερουσία αναμένεται να ξεκινήσει στις 9 Φεβρουαρίου.

 



via Ειδήσεις https://ift.tt/3iLeuBQ
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη