ΠΟΕΔΗΝ: Επικίνδυνο να αποτελέσουν εμβολιαστικά κέντρα τα παιδιατρικά νοσοκομεία

ΠΟΕΔΗΝ: Επικίνδυνο να αποτελέσουν εμβολιαστικά κέντρα τα παιδιατρικά νοσοκομεία

Η ΠΟΕΔΗΝ, μέσω του προέδρου της, κ. Γιαννάκου, χαρακτηρίζει επικίνδυνη την απόφαση να αποτελέσουν τα παιδιατρικά νοσοκομεία εμβολιαστικά κέντρα για πολίτες.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, «το Σάββατο 16/1 το Αγλαϊα Κυριακού έχει 200 ραντεβού για εμβολιασμό ηλικιωμένων ατόμων άνω των 85 ετών. Το εμβολιαστικό κέντρο διαθέτει τέσσερις εμβολιαστικές μονάδες. Θα το επισκεφτούν μαζί με τους συνοδούς 400 άτομα».

«Το εμβολιαστικό κέντρο που φτιάχτηκε μόνο για τους εργαζόμενους είναι σε ακατάλληλο χώρο. Οι εμβολιαζόμενοι και συνοδοί θα περνάνε μέσα από τα νοσηλευόμενα παιδιά. Υπάρχει κίνδυνος διασποράς του κορονοϊού. Εκεί ακόμη και οι μανάδες που φροντίζουν τα νοσηλευόμενα παιδάκια υποβάλλονται σε rapid test», σημειώνει ο κ. Γιαννάκος.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ προσθέτει: «Ταυτόχρονα οι ηλικιωμένοι είναι φορείς σε πολυανθεκτικά μικρόβια επικίνδυνα για τα νοσηλευόμενα παιδιά».

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ τέλος καταγγέλλει ότι «το εμβολιαστικό κέντρο είναι στελεχωμένο από παιδιάτρους και όχι από γιατρούς ειδικοτήτων που επιβάλλει το πρωτόκολλο για να αντιμετωπίσουν ενήλικα άτομα. Τα ίδια ισχύουν και για τα άλλα παιδιατρικά Νοσοκομεία και γενικότερα για όλα τα νοσοκομεία».



via Ειδήσεις https://ift.tt/38FzHcW
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη