Τζένη Μπαλατσινού: Ο δύσκολος τοκετός και το εξιτήριο από το μαιευτήριο που άργησε

Τζένη Μπαλατσινού: Ο δύσκολος τοκετός και το εξιτήριο από το μαιευτήριο που άργησε

18 ημέρες νοσηλείας μετά τη γέννηση του γιου της η Τζένη Μπαλατσινού πήρε εξιτήριο χθες από το μαιευτήριο, έχοντας πάντα στο πλευρό της τον σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια.

Δύσκολος ήταν σύμφωνα με τον γυναικολόγο της, ο τοκετός της Τζένης Μπαλατσινού και αυτός μαζί με το γεγονός ότι το μωρό έπρεπε να παραμείνει στο μαιευτήριο, ήταν ο λόγος που ενώ γεννησε κοντά στα Χριστούγεννα, άργησε να πάρει εξιτήριο.

Ο μαιευτήρας γυναικολόγος του ζευγαριού Παντελής Τρομπούκης δήλωσε:

«Ανήμερα τα Χριστούγεννα, γεννήθηκε με καισαρική τομή ένα υγιέστατο, αρτιμελές νεογνό σωματικού βάρους 3,5 κιλών. Είχαμε, η αλήθεια είναι, ένα δύσκολο τοκετό, αλλά η Τζένη αποδείχθηκε ιδιαίτερα δυνατή. Εν συνεχεία, στη φάση των τυπικών εργαστηριακών εξετάσεων, που είναι η συνήθης διαδικασία, το νεογνό παρέμεινε λίγο παραπάνω στο μαιευτήριο».



via Ειδήσεις https://ift.tt/3bBMuzg
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη