Ομάρ Ελαμπντελαουί: Έσκασε πυροτέχνημα στα χέρια του και του προκάλεσε προσωρινή απώλεια όρασης

Ομάρ Ελαμπντελαουί: Έσκασε πυροτέχνημα στα χέρια του και του προκάλεσε προσωρινή απώλεια όρασης

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Ομάρ Ελαμπντελαουί, διακομίστηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς, μετά από έκρηξη πυροτεχνήματος, το οποίο τον τραυμάτισε στο χέρι και του προκάλεσε προσωρινή απώλεια όρασης.

Το δυσάρεστο περιστατικό διαδραματίστηκε σε πάρτι που διοργάνωσε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και νυν της Γαλατασαράι στην οικία του, προκειμένου να υποδεχθεί μαζί με δικούς του ανθρώπους το νέο έτος.

Η Γαλατά δύο λεπτά μετά την αλλαγή του χρόνου εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Ο παίκτης μας Ομάρ Ελαμπντελαουί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Liv Hospital έπειτα από ένα ατύχημα στο σπίτι του το βράδυ και υποβλήθηκε σε επέμβαση. Η ζημιά στα μάτια του παίκτη μας, που έχει εγκαύματα στο πρόσωπό του, θα διαπιστωθεί μετά από νέες εξετάσεις. Θα δοθούν πολλές πληροφορίες σχετικά με τις εξελίξεις».

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες από τουρκικά ΜΜΕ, οι γιατροί δίνουν μάχη για να σώσουν το μάτι του Νορβηγού πρώην άσου του Ολυμπιακού.



via Ειδήσεις https://ift.tt/352cKP7
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη