Προς άνοιγμα τα πρακτορεία ΟΠΑΠ και οι λαχειοπώλες

Προς άνοιγμα τα πρακτορεία ΟΠΑΠ και οι λαχειοπώλες

Μιλώντας στο OPEN ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, τόνισε ότι «σήμερα θα προτείνουμε να ανοίξουν τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, τα οποία είναι περίπου 3.500 με 13.000 εργαζόμενους και τους λαχειοπώλες, που είναι άτομα που κινούνται σε εξωτερικούς χώρους».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου, κ. Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, ο οποίος είναι και μέλος της επιτροπής λοιμωξιολόγων η οποία συνεδριάζει σήμερα, σημείωσε πως «προχωράμε με μικρά βήματα, ανοίγοντας σιγά σιγά δραστηριότητες».

«Κάθε μέρα έχει μεγάλη σημασία. Θα πρέπει να κάνουμε άλλη μια βδομάδα υπομονή για περαιτέρω άνοιγμα του λιανεμπορίου, των χιονοδρομικών κέντρων και της άρσης απαγόρευσης μετακίνησης από νομό σε νομό» συμπλήρωσε ο κ. Παπαθανάσης.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3sNyaK8
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη