Κρήτη: Ένας τραυματίας κι ένας αγνοούμενος στον Ψηλορείτη, σε εξέλιξη επιχείρηση της ΕΜΑΚ

Κρήτη: Ένας τραυματίας κι ένας αγνοούμενος στον Ψηλορείτη, σε εξέλιξη επιχείρηση της ΕΜΑΚ

Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ Κρήτης, με τη συνδρομή και του ΤΑΕ Μυλοποτάμου για δύο νερά άτομα που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ξεκίνησαν για πεζοπορία στη λεγόμενη Στράτα του Ψηλορείτη ωστόσο τα πράγματα εξελίχθηκαν άσχημα.

Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί, σύμφωνα με το cretalive, ο ένας νεαρός φέρεται να είναι τραυματισμένος κάπου στο οροπέδιο Λάκκος του Μυγερού, ωστόσο δεν υπάρχουν στοιχεία για το που βρίσκεται ο δεύτερος .

Σύμφωνα με το flashnews, πρόκειται για δυο νεαρούς 20 περίπου ετών ενώ υπήρξε κλήση από τον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112. Αμέσως ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρεθύμνου η οποία κινητοποιήθηκε στέλνοντας πυροσβέστες από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ανωγείων και από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιου Γαράζου. Παράλληλα έσπευσαν και δύο ομάδες της ΕΜΑΚ.

Άμεσα ξεκίνησαν οι προσπάθειες προκειμένου να φτάσουν οι διασώστες στον τραυματία αλλά και να εντοπιστεί το δεύτερο άτομο. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η επιχείρηση γίνεται σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, λόγω του παγετού που υπάρχει στην περιοχή, όπου επικρατούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

 



via Ειδήσεις https://ift.tt/3hMurr7
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη