Προσλήψεις στο δήμο Λαισιθίου

Προσλήψεις στο δήμο Λαισιθίου

Την πρόσληψη στις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά έξι (6) ατόμων, για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών, που προκλήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν στις 9 & 10-11-2020 στην Π.Ε. Λασιθίου.

Οι υποψήφιοι καλούνται να συμπληρώσουν αποκλειστικά τη συνημμένη στην παρούσα ανακοίνωση αίτηση- υπεύθυνη δήλωση και να την υποβάλλουν στην Υπηρεσία μας ( Περιφέρεια Κρήτης –Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου –Διεύθυνση Διοικητικού Οικονομικού , Τμήμα Προσωπικού και Μισθοδοσίας ), μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά , ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (στα e-mail : ksm@crete.gov.gr και xeimoniti@crete.gov.gr ).

Η αίτηση να αποσταλεί και στα δυο e-mail σε περίπτωση απουσίας ενός εκ των δυο υπαλλήλων. Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2841340345 (Μαντζουράνης Κωνσταντίνος) και στο 2841340338 (Χειμωνίτη Κυριακή).

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή .

Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Tο εμπρόθεσμο των αιτήσεων μετά των συνημμένων δικαιολογητικών, κρίνεται με βάση την ημερομηνία ηλεκτρονικής αποστολής τους στην υπηρεσία μας, ενώ το αποδεικτικό της ηλεκτρονικής παραλαβής από την υπηρεσία μας, εκτυπώνεται και επισυνάπτεται στην υποβληθείσα αίτηση με τα δικαιολογητικά των υποψηφίων. Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ).

Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων των υποψηφίων είναι πέντε (5) εργάσιμες ημέρες και αρχίζει από την επομένη εργάσιμη ημέρα της ανάρτησης της παρούσας ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Δ/νσης Διοικητικού Οικονομικού της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου , στην Ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κρήτης και στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ ήτοι από 14/01/2021 έως 20/01/2021.

Αιτήσεις που θα αποσταλούν εκπρόθεσμα δεν θα ληφθούν υπόψη.

Δείτε εδώ περισσόοτερα



via Ειδήσεις https://ift.tt/3sinAKK
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη