-->

ΠΑΟΚ: Μεταγραφική «βόμβα» με Καγκάβα!

ΠΑΟΚ: Μεταγραφική «βόμβα» με Καγκάβα!

Μεταγραφική «βόμβα» φαίνεται πως είναι έτοιμος να ενεργοποιήσει ο ΠΑΟΚ, αφού ο Δικέφαλος φαίνεται πως βρίσκεται μία «ανάσα» από την απόκτηση Σίντσεϊ Καγκάβα. Οι Θεσσαλονικείς, ενδιαφέρονταν για τον Ιάπωνα αστέρα από την περασμένη σεζόν, ωστόσο η περίπτωσή δεν προχώρησε τότε, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει τις επόμενες ώρες.

Ο 32χρονος είχε αποκτηθεί από τη Σαραγόσα το καλοκαίρι του 2019, μετρώντας συνολικά 36 συμμετοχές με την ισπανική ομάδα (4 γκολ, 2 ασίστ), ωστόσο εδώ και μήνες περίμενε κάποια καλύτερη πρόταση από την Ιταλία ή την Ισπανία. Φυσικά, αυτή δεν ήρθε ποτέ, με τον ΠΑΟΚ να «αρπάζει» την ευκαιρία και να πείθει τελικά τον παίκτη να μετακομίσει στην Τούμπα, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για συμφωνία συνεργασίας για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα στο overfm



via Ειδήσεις https://ift.tt/39W9wy9
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->