ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Πρώτη σύγκρουση με ξεκάθαρα κίνητρα

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Πρώτη σύγκρουση με ξεκάθαρα κίνητρα

Ο ΠΑΟΚ κι ο Ολυμπιακός συγκρούονται απόψε (19:30) στην Τούμπα στο εξ αναβολής παιχνίδι της έκτης αγωνιστικής της Superleague, με τον Δικέφαλο να θέλει να μείνει ζωντανός στη μάχη του τίτλου και τους Πειραιώτες να επιθυμούν να κάνουν το πιο αποφασιστικό βήμα για το πρωτάθλημα.

Πρόκειται για την πρώτη σύγκρουση των δύο μέσα στον Ιανουάριο, αφού στις 27 του μήνα θα ακολουθήσει το παιχνίδι του Φαλήρου για τον δεύτερο γύρο.

Ο ΠΑΟΚ, ο οποίος βρίσκεται στο -10 από τον Ολυμπιακό, θέλει μόνο τη νίκη για να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες έχει για τίτλο, ενώ ο Ολυμπιακός ψάχνει το διπλό που θα του επιτρέψει να αγκαλιάσει και το φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία θα παραταχθεί χωρίς τον Ντόουγκλας Αουγκούστο, αλλά με τον Δημήτρη Γιαννούλη στην αποστολή του. Η συμμετοχή, βέβαια, του Έλληνα μπακ θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Για τον Ολυμπιακό τα προβλήματα είναι δύο αφού στη Θεσσαλονίκη δεν ταξίδεψαν οι Χοσέ Χολέμπας και Μπρούμα που παρουσίασαν συμπτώματα ίωσης.

Ο Ιταλός Μίκαελ Φάμπρι, ο οποίος ανήκει στη δεύτερη κατηγορία της UEFA θα είναι ο διαιτητής του ντέρμπι με βοηθούς του τους Μάουρο Βιβένζι και Αλεξάντρο Σισέρο, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Τάσος Παπαπέτρου. Στο VAR θα βρίσκεται ο Ιταλός, Τζιανπάολο Καλβαρέσε έχοντας για βοηθό τον Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου από την Αρκαδία.

Πηγή: overfm.gr



via Ειδήσεις https://ift.tt/3i7aGut
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη