Στοίχημα προγνωστικά: Με τα combo των Μάντσεστερ Σίτι και Γιουβέντους

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (06/01) περιέχει ενδιαφέροντα ζευγάρια από δύο ευρωπαϊκές χώρες. Για τα ημιτελικά στο Λιγκ Καπ Αγγλίας, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται στο «Ολντ Τράφορντ» τη Μάντσεστερ Σίτι με έπαθλο την πρόκριση στον τελικό. Για τη 16η αγωνιστική στη Σέριε Α Ιταλίας, η πρωτοπόρος και αήττητη Μίλαν φιλοξενεί τη Γιουβέντους.

Δείτε τα αναλυτικά τα προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα:

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (21:45)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε εντός έδρας με σκορ 2-1 απέναντι στην Άστον Βίλα. Αποτέλεσμα που την βρίσκει να συγκατοικεί με τη Λίβερπουλ στην κορυφή, αλλά έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο από την πρωταθλήτρια Αγγλίας. Αήττητη για επτά διαδοχικές αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό: πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες. Ακολουθεί (09/01) το εντός έδρας ματς με τη Γουότφορντ για το Κύπελλο. Για να βρεθεί στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ, απέκλεισε εκτός έδρας με σκορ 2-0 την Έβερτον. Δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Καβάνι (επιθετικός). Αμφίβολη η συμμετοχή του Λίντελεφ (στόπερ), που το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού. Σταθερά εκτός πλάνων οι τραυματίες Ρόχο (μπακ) και Τζόουνς (στόπερ).

H Μάντσεστερ Σίτι νίκησε πανεύκολα στο Λονδίνο 3-1 την Τσέλσι, συνεχίζοντας να μειώνει τη διαφορά από την κορυφή. Πλέον απέχει στο -4 από τη Λίβερπουλ, με δύο αγωνιστικές λιγότερες και μπήκε γερά στη μάχη του τίτλου. Διεύρυνε το αήττητο σερί σε 11 υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με οκτώ νίκες και τρεις ισοπαλίες. Στις 10/01 υποδέχεται την Μπέρμιγχαμ στο Κύπελλο Αγγλίας. Στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ διέλυσε εκτός έδρας με σκορ 4-1 την Άρσεναλ, εξασφαλίζοντας άνετα την πρόκριση στην επόμενη φάση. Δεν υπολογίζονται οι Έντερσον (βασικός τερματοφύλακας), Γουόκερ (μπακ), Γκαρθία (στόπερ), Φεράν Τόρες και Γκάμπριελ Ζεσούς (επιθετικοί). Αμφίβολη η συμμετοχή των Άκε και Λαπόρτ (αμυντικοί).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Αμφότερες σε εξαιρετικό μομέντουμ, παίζουν με την ψυχολογία στα ύψη και αναμένεται μάχη για την πρόκριση στον τελικό. Οριακά φαβορί η Μάντσεστερ Σίτι, αλλά το διπλό χρειάζεται κάλυψη. Ποντάρισμα στο combo X2+Over 1.5 Goal με απόδοση 1.63 στο Stoiximan.

ΜΙΛΑΝ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (21:45)

Η Μίλαν έφυγε με διπλό (2-0) από την έδρα της Μπενεβέντο και διατηρήθηκε στην κορυφή της Σέριε Α Ιταλίας. Τρίτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα, μετά από 15 φετινές αγωνιστικές παραμένει αήττητη με απολογισμό: 11 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Σκόραρε τουλάχιστον από ένα γκολ σε όλες τις φετινές υποχρεώσεις, ενώ διαθέτει μία από τις καλύτερες άμυνες στην κατηγορία. Ακολουθεί (09/01) η εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Τορίνο. Δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Τονάλι (μέσος). Εκτός οι τραυματίες Σαλεμάκερς, Μπενασέρ (μέσοι) και Ιμπραΐμοβιτς (επιθετικός).

Η Γιουβέντους επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας εντός έδρας με σκορ 4-1 κόντρα στην Ουντινέζε. Προηγήθηκε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο 31ο λεπτό, στη συνέχεια βρήκε περισσότερες χώρους και «κλείδωσε» το τρίποντο με δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο. Απέχει στο -10 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Μίλαν, ωστόσο έχει ένα παιχνίδι λιγότερο από τους «ροσονέρι». Μέτρια σεζόν μέχρι στιγμής και σε καμία περίπτωση δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα. Δεύτερη καλύτερη άμυνα στη φετινή Σέριε Α Ιταλίας, με 14 τέρματα παθητικό. Σε καραντίνα ο Άλεξ Σάντο (μπακ/χαφ), εκτός πλάνων ο τραυματίας Μοράτα (επιθετικός).

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Πιο σταθερή και πειστική η εικόνα της Μίλαν, τη στιγμή που η Γιουβέντους διαθέτει περισσότερη εμπειρία από ανάλογες καταστάσεις. Δίνουμε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, επιλογή το συνδυαστικό X2+Over 1.5 Goal με απόδοση 1.75 στο Stoiximan.

 

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη