Πέθανε ξαφνικά το κορίτσι του James Bond, Tanya Roberts

Πέθανε ξαφνικά το κορίτσι του James Bond, Tanya Roberts

Πέθανε ξαφνικά στα 65 της χρόνια το εμβληματικό κορίτσι του James Bond Tanya Roberts.

Η Tanya Roberts είχε πρωταγωνιστήσει στο πλευρό του Ρότζερ Μουρ στην τελευταία του ταινία ως James Bond, το A View to a Kill, στον ρόλο της Stacey Sutton.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Roberts είχε βγάλει τα σκυλιά της βόλτα την παραμονή των Χριστουγέννων όταν κατέρρευσε επιστρέφοντας σπίτι. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και διασωληνώθηκε, ωστόσο δεν συνήλθε ποτέ. Σύμφωνα με το TMZ η Roberts δεν ήταν άρρωστη πριν τον θάνατό της.

Το πραγματικό της όνομα ήταν Victoria Leigh Blum, και ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο ενώ εμφανίστηκε σε τηλεοπτικές διαφημίσεις.

Εμφανίστηκε σε διάφορες ταινίες την δεκαετία του 70 και του 80 αλλά έγινε παγκοσμίως γνωστή ως το κορίτσι του James Bond το 1985 παίζοντας μια αμερικανίδα γεωλόγο που γίνεται στόχος του κακού Max Zorin τον οποίο ερμήνευσε ο Christopher Walken.

Το 1984 πρωταγωνίστησε στην εμπορική επιτυχία Sheena η Βασίλισσα της Ζούγκλας.

Με πληροφορίες από Hollywood Reporter



via Ειδήσεις https://ift.tt/2Mvcjq6
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη