Σταμπουλίδης: Kαταστροφικό για όλους ένα τρίτο lockdown - Τι είπε για τα πολλαπλά SMS

Σταμπουλίδης: Kαταστροφικό για όλους ένα τρίτο lockdown - Τι είπε για τα πολλαπλά SMS

Ανησυχία στους ειδικούς και στο κυβερνητικό επιτελείο προκαλούν οι εικόνες συνωστισμού του Σαββάτου στους εμπορικούς δρόμους Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

«Θα είναι καταστροφικό για όλους ένα τρίτο αυστηρό απαγορευτικό» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο γ.γ Εμπορίου Παναγιώτης Σταμπουλίδης κληθείς να σχολιάσει τις ουρές και τον συνωστισμό που παρατηρήθηκε χθες Σάββατο στους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους των δύο πόλεων.

«Πρέπει ο καθένας να δείξει αυτοπειθαρχία, να σεβαστεί τον εαυτό του. Μην νομίζει ότι με τα επαναλαμβανόμενα SMS κοροϊδεύει το κράτος, τον εαυτό του κοροϊδεύει», τόνισε κ. Σταμπουλίδης.

Παράλληλα ανέφερε ότι τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά έκτος από σήμερα και την ερχόμενη Κυριακή. Σημείωσε ότι υπάρχει δυναμική στην αγορά και η αύξηση πωλήσεων, κυρίως σε υποδήματα και ρούχα ξεπερνάει το 30%.

«Οι επιχειρήσεις άνοιξαν αλλά μπορούν να κάνουν και χρήση των μέτρων στήριξης, και της επιστρεπτέας και των αναστολών», διευκρίνισε.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3sPcnl3
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη