O Μόσιαλος καταρρίπτει 4 μύθους για τα mRna εμβόλια της Pfizer και της Moderna

EUROKINISSI

O καθηγητής της πολιτικής της υγείας στη Σχολή Οικονομικών του Λονδίνου, Ηλίας Μόσιαλος, με ανάρτηση του στο λογαριασμό του στο facebook αποδόμησε ορισμένους μύθους για τα mRna εμβόλια.

Τα εμβόλια της Pfizer και της Moderna κατά του κορονοϊού χρησιμοποιούν τεχνολογία mRna. Ήταν η πρώτη φορά που τέτοιου είδους εμβόλια εγκρίθηκαν για χορήγηση, με αποτέλεσμα ορισμένοι πολίτες να εκφράσουν τους φόβους και να κάνουν την εμφάνισή τους θεωρίες συνωμοσίας.

Ωστόσο, τίποτα από αυτά δεν είναι αλήθεια, καθώς μέσω κλινικών δοκιμών έχει αποδειχτεί τόσο η αποτελεσματικότητα όσο και η ασφάλεια του εμβολίου.

O καθηγητής της πολιτικής της υγείας στη Σχολή Οικονομικών του Λονδίνου με ανάρτηση του στο λογαριασμό του στο facebook κατέρριψε τα επιχειρήματα κάποιων πολιτών που έσπευσαν να υπονομεύσουν την αποτελεσματικότητα των εμβολίων mRna.

Οι μύθοι και τα γεγονότα από τον Ηλία Μόσιαλο



via Ειδήσεις https://ift.tt/3bt3lnH
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη