Δήμος Στυλίδας: Εθελοντικές εξετάσεις κορωνοϊού (rapid test) για τους εκπαιδευτικούς των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων


O Δήμος Στυλίδας αποβλέποντας στην ασφαλέστερη επανέναρξη λειτουργίας των σχολικών μονάδων του Δήμου, έχοντας εξασφαλίσει επαρκή αριθμό τεστ ταχείας ανίχνευσης του κορωνοϊού (rapid test)  και σε συνεργασία με το Κ.Υ. Στυλίδας διοργάνωσε τις τελευταίες μέρες και ολοκλήρωσε σήμερα, σειρά εθελοντικών εξετάσεων για τους εκπαιδευτικούς των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων του Δήμου που επαναλειτούργησαν δια ζώσης, με στόχο τη μέγιστη ασφάλεια του σχολικού περιβάλλοντος.

Η ενέργεια έλαβε χώρα στα περιφερειακά ιατρεία του Δήμου -αφού τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα- και ολοκληρώθηκε σήμερα με ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά αποτελέσματα αφού όλα τα τεστ ήταν αρνητικά.  

Στο πλαίσιο της προσπάθειας του Δήμου Στυλίδας για την θωράκιση της εκπαιδευτικής κοινότητας, ολοκληρώνεται επίσης και η δωρεάν διανομή επιπλέον μασκών στα σχολεία του Δήμου.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη