Η Ελλάκτωρ στον έλεγχο των Ολλανδών της Reggeborgh

Η Ελλάκτωρ στον έλεγχο των Ολλανδών της Reggeborgh

Αλλάζει σελίδα ο όμιλος Ελλάκτωρ, ενώ η αγορά χαιρέτισε της αλλαγή σκυτάλης αφού με άνοδο 3,87% έκλεισε η μετοχή της εταιρείας στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Χθες η Γενική Συνέλευση υπερψήφισε με ποσοστό 61,27% την πρόταση της Ολλανδικής Reggeborgh για τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και συγκεκριμένα για τον δικηγόρο κ. Γιώργο Μυλωνογιάννη για την θέση του προέδρου και τον μέχρι πρότινος πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ και τραπεζικό στέλεχος κ. Ξενόφο για αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο με εκτελεστικές αρμοδιότητες τον κ. Δημήτρη Κονδύλη σύμβουλο, επίσης εκτελεστικό μέλος και ως ανεξάρτητα μέλη τον κ. Τούμπουρο και την Αθηνά Χατζηπέτρου.

Αργά το βράδυ πραγματοποιήθηκε και η παράδοση στον κ. Μυλωνογιάννη από τον απερχόμενο πρόεδρο κ. Προβοπουλο. Σημειώνεται ότι χθες καταψηφίστηκα  και από την Invesco των Μπάκου - Καυμενάκη οι προτάσεις της Γ.Σ ενώ καταψηφίστηκε η πρόταση Καλλιτσάντση για αύξηση κεφαλαίου της εταιρείας.

Όπως αναφέρθηκε από τον εκπρόσωπο του ολλανδικού fund Γιώργο Σωτηρόπουλο, στο πρόσωπο του νέου Δ.Σ δεν συντρέχουν κωλύματα και ασυμβίβαστα και πληρούν όλους τους κανόνες περι εταιρικής διακυβέρνησης.

Τόνισε μάλιστα ότι η σύνθεση του Δ.Σ δεν κατέχει μετοχές της Ελλάκτωρ και δεν έχει απολύτως καμία επαγγελματική ή συγγενική σχέση με την Reggeborgh .



via Ειδήσεις https://ift.tt/3os0dLJ
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη