Super League 1: Στο Παναιτωλικός-Λαμία ο Σιδηρόπουλος


Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι αξιωματούχοι των αναμετρήσεων της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 που θα διεξαχθούν μέσα στο σαββατοκύριακο 23 και 24 Ιανουαρίου.

Μέσα στους ορισμούς βρίσκεται το όνομα του Τάσου Σιδηρόπουλου του συνδέσμου Δωδεκανήσου, ο οποίος θα «σφυρίξει» το παιχνίδι του Παναιτωλικού με αντίπαλο την Λαμία που θα γίνει την Κυριακή 24/1 στις 17:15.

Βοηθοί του Τάσου Σιδηρόπουλου θα είναι οι Λάζαρος Δημητριάδης από τον σύνδεσμο Μακεδονίας και Ανδρέας Μεϊντανάς από τον σύνδεσμο Αχαΐας, 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Κώστας Τσετσίλας από τον σύνδεσμο Γρεβενών, διαιτητής VAR θα είναι ο Στεφάνος Κουμπαράκης από τον σύνδεσμο Κυκλάδων, A.VAR ο Reinhard Buxbaum από τον σύνδεσμο Ανατολικής Αττικής και παρατηρητής διαιτησίας ο Κώστας Βλάχος από τον σύνδεσμο Γρεβενών.

Get inspired for 2021.
‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη