Το εξώφυλλο του TΙΜΕ με τη φωτογραφία από την εισβολή στο Καπιτώλιο: «Η Δημοκρατία δέχεται επίθεση»

INSTAGRAM/TIME

Το περιοδικό TIME επέλεξε για εξώφυλλο τη σοκαριστική φωτογραφία από την εισβολή στο Καπιτώλιο, όπου αστυνομικοί κρατούν όπλα μέσα στην αίθουσα της Γερουσίας και σημαδεύουν του οργισμένους διαδηλωτές.

Με τον τίτλο «Η Δημοκρατία δέχεται επίθεση» το εξώφυλλο του περιοδικού περιγράφει τα όσα συνέβησαν χθες στο Καπιτώλιο με τους οπαδούς του Τραμπ, με αποτέλεσμα τέσσερις άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.

Στην ανάρτησή του στο instagram το περιοδικό TΙΜΕ:

{https://ift.tt/2L3lWMs}

«"Δεν θα τα παρατήσουμε ποτέ, δεν θα παραδεχτούμε ποτέ!", είπε ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στο πλήθος υποστηρικτών που είχε προσκαλέσει στην Ουάσιγκτον στις 6 Ιανουαρίου. Τον άκουσαν και υπάκουσαν. Μέσα σε λίγες ώρες, ένα πλήθος αυτοαποκαλούμενων επαναστατών, με σημαίες να κυματίζουν υπέρ του Τραμπ, είχαν εισβάλει στο Καπιτώλιο. Σκαρφαλώνοντας σκαλωσιές και σπάζοντας παράθυρα, γέμισαν τις μαρμάρινες αίθουσες.

Μέσα στο κτήριο έπεσαν, καθώς οι νομοθέτες και το προσωπικό αναγκάστηκαν να καλυφθούν και δακρυγόνα γέμισαν τη Ροτόντα του Καπιτωλίου. Για πρώτη φορά μετά τον εμφύλιο πόλεμο, η Αμερική δεν θα είχε μια ειρηνική μεταβίβαση εξουσίας».via Ειδήσεις https://ift.tt/3pXsjzn
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.