To facebook κατέβασε το βίντεο Τραμπ για το Καπιτώλιο

To facebook κατέβασε το βίντεο Τραμπ για το Καπιτώλιο

Με ανακοίνωση του το facebook αναφέρει οτι κατέβασε το video του Τραμπ, ο οποιός έκανε δήλωση για το Καπιτώλιο, καθώς σύμφωνα με τους κανόνες του κοινωνικού μέσου, δεν συμβάλλει στη μείωση της συνεχιζόμενης βίας.

Κατεβάζει το facebook το βιντεοσκοπημένο μηνυμα του Τραμπ, καθώς όπως αναφέρει το κοινωνικό μέσο: Πρόκειται για κατάσταση έκτακτης ανάγκης και λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα, συμπεριλαμβανομένης της κατάργησης του βίντεο του Προέδρου Τραμπ. Το καταργήσαμε διότι πιστεύουμε οτι δεν συμβάλλει στη μείωση του κινδύνου συνεχιζόμενης βίας».

«Ξέρω οτι πονάτε, ξέρω οτι μας έκλεψαν την εκλογή αλλά είναι η ώρα να γυρίσετε σπίτι σας. Πηγαίνετε στίτι σας. Ξέρω πως αισθάνεστε αλλά πηγαίνετε σπίτι σας ειρηνικά», ανέφερε στο μήνυμά του o Ντόναλντ Τραμπ.

Το Twitter επιβάλλει περιορισμούς σε αναρτήσεις που καλούν σε βία

Το Twitter Inc ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει δράση ενάντια σε αναρτήσεις που εμπεριέχουν απειλές και καλούν σε βία καθώς εκατοντάδες διαδηλωτές έχουν εισβάλει στο Καπιτώλιο.

Μεταξύ άλλων η εταιρεία δεν επιτρέπει σε χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης να αναδημοσιεύουν (retweet), να πατούν like ή να απαντούν σε ένα βίντεο του Ντόναλντ Τραμπ που επαινεί τους υποστηρικτές του, εξαιτίας «κινδύνου βίας».



via Ειδήσεις https://ift.tt/3hW1p8n
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη