Νέες δηλώσεις Ζέτας Δούκα μετά τις καταγγελίες της για κακοποίηση από τον Γιώργο Κιμούλη (vid)

Νέες δηλώσεις Ζέτας Δούκα μετά τις καταγγελίες της για κακοποίηση από τον Γιώργο Κιμούλη (vid)

H Ζέτα Δούκα βρέθηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», όπου με αφορμή την καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση από τη Σοφία Μπεκατώρου, μίλησε για μια διαφορετική πτυχή βίαιης συμπεριφοράς που δέχθηκε.

Πιο συγκεκριμένα η Ζέτα Δούκα αναφέρθηκε σε λεκτική βίαιη συμπεριφορά από τον Γιώργο Κιμούλη προς το πρόσωπο της όταν συνεργάστηκαν στην παράσταση «Πιο Κοντά», το 2008. Μετά την Ζέτα Δούκα, Κατερίνα Γερονικολού, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Κατερίνα Παπουτσάκη και Φαίη Ξυλά μίλησαν επίσης για την ψυχολογική βία και τις ύβρεις που υπέστησαν, όταν συνεργάστηκαν με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Τώρα κι αφού πέρασαν τα πρώτα 24ωρα από την καταγγελία της, η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και στην Έλενα Πολυκάρπου και τοποθετήθηκε για τα όσα ακολούθησαν των καταγγελιών της για τον Γιώργο Κιμούλη, αποκάλυπτοντας ότι νιώθει δικαιωμένη με την εξέλιξη της υπόθεσης.

«Ευτυχώς το ζήτημα παίρνει τον δρόμο που του αρμόζει, από μόνο του. Εύχομαι να είστε πάντα καλά και πάντα στον δρόμο της αλήθειας» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ζέτα Δούκα.

Δείτε το βίντεο με τις πρώτες δηλώσεις της Ζέτας Δούκα:

Στο πλευρό της Ζέτας Δούκας στέκονται πολλοί άνθρωποι μαζί και η συμπρωταγωνίστριά της στην παράσταση που έγινε το επεισόδιο με τον Γιώργο Κιμούλη, Δώρα Χρυσικού.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3tbZMc7
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη