ΑΣΕΠ: Πότε αναμένονται τα οριστικά αποτελέσματα για 1ΓΕ/2019 και 2ΓΕ/2019

INTIME

Εντός Φεβρουαρίου αναμένεται να αναρτηθούν τα οριστικά αποτελέσματα του ΑΣΕΠ για την μεγάλη προκήρυξη 1ΓΕ/2019 για τουλάχιστον 19.000 προσλήψεις δασκάλων σε ολη τη χώρα.

Τα προσωρινά αποτελέσματα των προσλήψεων αναρτήθηκαν στο ΑΣΕΠ τον προηγούμενο Ιούνιο ενώ τα οριστικά αναμένονται τις επόμενες μέρες και σίγουρα εντός Φεβρουαρίου. Ήδη το ΑΣΕΠ εξετάζει τις τελευταίες ενστάσεις που έχουν κατατεθεί από μη διορισθέντες καθώς ο όγκος είναι τεράστιος. Να υπενθυμίσουμε πως για την εν λόγω προκήρυξη κατατέθηκαν περισσότερες από 37.000 αιτήσεις.

Τρεις μήνες αργότερα, και συγκεκριμένα τον Μάιο αναμένονται τα οριστικά αποτελέσματα από την προκήρυξη 2ΓΕ/2019 για μόνιμες προσλήψεις καθηγητών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Ήδη από τον Αύγουστο έκλεισαν οι ενστάσεις ενώ εδώ και πολύ καιρό εξετάζονται μία προς μία καθώς οι προσλήψεις στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση είναι πολύ περισσότερες.

Σε κάθε περίπτωση τον Μάιο θα έχει ολοκληρωθεί με την ανάρτηση των οριστικών αποτελεσμάτων για δασκάλους και εκπαιδευτικούς οι δύο μεγαλύτερες προκηρύξεις για μόνιμες προσλήψεις εκπαιδευτικών εδώ και δεκαετίες. Πρόκειται για δύο τεράστιες προκηρύξεις που απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή από τον ΑΣΕΠ καθώς τόσο η συμμετοχή όσο και οι ενστάσεις έφτασαν σε δυσθεώρητα επίπεδα.

 



via Ειδήσεις https://ift.tt/2Z0dPDK
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη