Πέτρος Φιλιππίδης: «Σβήνει τα ίχνη του» η ΕΡΤ - Τέλος και από το θέατρο Μουσούρη - Κατέβηκε η διαφήμιση της Digea

Πέτρος Φιλιππίδης: «Σβήνει τα ίχνη του» η ΕΡΤ - Τέλος και από το θέατρο Μουσούρη - Κατέβηκε η διαφήμιση της Digea

Ο Πέτρος Φιλιππίδης φαίνεται ότι μετά την ΕΡΤ, πολύ σύντομα θα αποτελεί παρελθόν και από το Θέατρο Μουσούρη. Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Πρωινό ο Αλέξης Μίχας, η συνεργασία του ηθοποιού με το συγκεκριμένο θέατρο τελειώνει οριστικά.

«Όπως όλα δείχνουν, έχουμε τέλος εποχής του Πέτρου Φιλιππίδη από το Θέατρο Μουσούρη. Δεν πρόκειται να συνεχιστεί η συνεργασία του με τον γνωστό παραγωγό Κάρολο Παυλάκη. Ήταν πολύχρονη αυτή η συνεργασία. Όταν θα ξανανοίξουν τα θέατρα, αυτή η συνεργασία δεν θα συνεχιστεί», είπε  ο δημοσιογράφος.

Χθες ανακοινώθηκε η απομάκρυνση του Πέτρου Φιλιππίδη από την σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο». Ο Αλέξης Μίχας στο «Πρωινό» ανέφερε ότι υπήρξε μια επιστολή μερίδας ηθοποιών της σειράς, οι οποίοι με e-mail ζητούσαν επίσημα να αποχωρήσει από το σίριαλ o ηθοποιός και να συνεχίσουν τα γυρίσματα.

Το τέλος του Παρασκευά και η διαφήμιση της Digea

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, της εκπομπής Ευτυχείτε, τα επεισόδια της σειράς που έχουν γυριστεί θα προβληθούν για να μην στερηθούν οι υπόλοιποι συντελεστές την αμοιβή τους.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν πρόκειται να αντικατασταθεί καθώς ο ρόλος αναμένεται να «τελειώσει» σεναριακά.

Ο ρόλος του «Παρασκευά» λοιπόν ολοκληρώνεται στο 88ο επεισόδιο, την επόμενη Παρασκευή.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης ενημερώθηκε λίγο πριν την ανακοίνωση της ΕΡΤ, ενώ το κανάλι αφαίρεσε ακόμα και τα βίντεο με τις ευχές του ηθοποιού για τη νέα χρονιά, που υπήρχαν και στο YouTube.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Πέτρος Φιλιππίδης θα προσέλθει κανονικά στο σωματείο ηθοποιών για να συζητηθεί όποια καταγγελία, εάν και εφόσον του ζητηθεί. Η ΕΡΤ επιθυμεί να φύγει ο Πέτρος Φιλιππίδης και από τα τρέιλερ της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» της επόμενης εβδομάδας.

Στο ίδιο πλαίσιο και η Digea, πάροχος ψηφιακού σήματος στην Ελλάδα, κατέβασε από την πλατφόρμα της τη διαφήμισή της, στην οποία πρωταγωνιστούσε ο γνωστός ηθοποιός.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3tGF3gz
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη