Πάνω από 1.600 κρούσματα σήμερα και όλα δείχνουν «λουκέτο» τύπου Μαρτίου

INTIME

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να ξεκινήσει η κρίσιμη σύσκεψη στο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και παρόντες Βασίλη Κικίλια, Νίκο Χαρδαλιά, Σωτήρη Τσιόδρα και Παναγιώτη Αρκουμανέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα κρούσματα σήμερα αναμένεται να ξεπεράσουν τα 1.600 ενώ δεν αποκλείεται σήμερα η αύριο να ανακοινωθεί lockdown τύπου Μαρτίου στην Αττική μετά και τις δηλώσεις Κικίλια το πρωί.

Σχολεία, κομμωτήρια και καταστήματα αναμένεται να κλείσουν εντελώς για τουλάχιστον δύο βδομάδες με ζητούμενο να αποσυμφορηθεί η κατάσταση στις ΜΕΘ που τις τελευταίες μέρες δείχνουν να γεμίζουν.

Η κυβέρνηση εφόσον ανακοινώσει μέτρα που θα προσομοιάζουν σε αυτά του Μαρτίου θα κλείσουν σχεδόν το σύνολο των δραστηριοτήτων για ένα μικρό διάστημα με τις δύο εβδομάδες να είναι το επικρατέστερο σενάριο. Στις επιχειρήσεις που θα κλείσουν με κρατική εντολή θα είναι τόσο τα καταστήματα που παραμένουν ανοιχτά μέσω της λειτουργίας click away όσο και τα κομμωτήρια ενώ για όσες επιχειρήσεις κλείσουν δεδομένη θεωρείται η στήριξη με νέα μέτρα όπως επιδότηση ενοικίου, φοροαπαλλαγές, επιδότηση πάγιων δαπανών και νέο κύκλο επιστρεπτέας προκαταβολής.



via Ειδήσεις https://ift.tt/2YWE6mc
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη