Εξώδικο στον Κώστα Βαξεβάνη από τη Μαρέβα Μητσοτάκη - «Προβοκάτσια» καταγγέλλει το Μαξίμου

Εξώδικο στον Κώστα Βαξεβάνη από τη Μαρέβα Μητσοτάκη - «Προβοκάτσια» καταγγέλλει το Μαξίμου

Εξώδικο προς τον Κώστα Βαξεβάνη θα αποστείλει η Μαρέβα Μητσοτάκη απαιτώντας να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για ψευδή όπως αναφέρει το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, ανάρτηση που κοινοποίησε σήμερα στα κοινωνικά δίκτυα με την οποία ισχυρίζεται ότι επισκέφθηκε την Αίγυπτο.

«Ακόμη και η προβοκάτσια έχει τα όριά της. Τα ξεπέρασε όμως ο τακτικός συνομιλητής του Αλέξη Τσίπρα, Κώστας Βαξεβάνης, ο οποίος εμφανίζει ως σημερινή, εν μέσω καραντίνας, επίσκεψη της συζύγου του πρωθυπουργού στην Αίγυπτο, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 8 Οκτωβρίου του 2019, συνοδεύοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην επίσημη επίσκεψή του στο πλαίσιο της τριμερούς Συνόδου Αιγύπτου-Ελλάδας-Κύπρου! Δηλαδή 16 μήνες πριν!», αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.

«Για να δοθεί, μάλιστα, αληθοφάνεια στο γεγονός, εμφανίζεται δημοσίευμα με σημερινή ημερομηνία! Η κα Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη θα αποστείλει εξώδικο απαιτώντας από τον κ. Βαξεβάνη να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη για το ψεύδος. Αν δεν το πράξει, τότε τον λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη με την κατάθεση αγωγής. Αρκετά με τα ψέματα και την οργανωμένη στοχοποίηση από τα υπόγεια της Κουμουνδούρου» τονίζεται στην ανακοίνωση.



via Ειδήσεις https://ift.tt/2MQPJJ1
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη