Τις 22 έφτασαν οι καταγγελίες στο ΣΕΗ κατά του ηθοποιού που κατήγγειλαν Μπότση - Λάμπρη

Τις 22 έφτασαν οι καταγγελίες στο ΣΕΗ κατά του ηθοποιού που κατήγγειλαν Μπότση - Λάμπρη

Τις 22 έχουν φτάσει οι καταγγελίες στο ΣΕΗ για τον ηθοποιό-σκηνοθέτη που παρενόχλησε σεξουαλικά την Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη.

Οπως ανέφερε η δημοσιογράφος Κορύνα Μανταγάρη, που μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Πειθαρχικού του ΣΕΗ, Πασχάλη Τσαρούχα, η επίσκεψή του στον εισαγγελέα, ήταν μόνο η αρχή και πως όταν το Πειθαρχικό κρίνει ότι μια υπόθεση αφορά τον εισαγγελέα, θα πηγαίνει κατευθείαν στα χέρια του.

Σχετικά με την υπόθεση του ηθοποιού, που κατήγγειλαν Λάμπρη-Μπότση, οι γυναίκες που υπογράφουν την καταγγελία στο ΣΕΗ για σεξουαλική παρενόχληση είναι 22 στο σύνολο.

Η Αγγελική Λάμπρη δήλωσε στην εφημερίδα, οι περισσότερες από τις γυναίκες αυτές είναι μέλη του ΣΕΗ ενώ ο καταγγελλόμενος δεν είναι, επομένως η απόφαση του Σωματείου θα είναι για τυπικούς λόγους και για την ηθική ικανοποίηση των γυναικών αυτών.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3kykzlS
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη