ΣΚΡΑΤΣ: Με κέρδη άνω των 2,7 εκατ. ευρώ η πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου

ΣΚΡΑΤΣ: Με κέρδη άνω των 2,7 εκατ. ευρώ η πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου

Ξεπέρασαν τα 2,7 εκατ. ευρώ τα κέρδη που μοίρασε το ΣΚΡΑΤΣ την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου. Συγκεκριμένα, οι τυχεροί παίκτες σε όλη την Ελλάδα μοιράστηκαν συνολικά 2.712.065 ευρώ, το διάστημα 1-7 Φεβρουαρίου.

Οι λαχνοί του ΣΚΡΑΤΣ διατίθενται από περίπτερα, μίνι μάρκετ, καταστήματα ΕΛΤΑ και επιλεγμένα πρατήρια υγρών καυσίμων και σούπερ μάρκετ, στις περιοχές όπου τα πρακτορεία ΟΠΑΠ παραμένουν κλειστά.

Τρεις νικητές των 100.000 ευρώ και τέσσερα έπαθλα των 10.000 ευρώ

Από καταστήματα μικρής λιανικής είχαν προμηθευτεί τους τυχερούς λαχνούς τρεις νικητές του ΣΚΡΑΤΣ που κέρδισαν από 100.000 ευρώ ο καθένας. Πρόκειται για δύο παίκτες στην Αττική, που κέρδισαν στα παιχνίδια «ΕΦΤΑΤΥΧΗ ΓΑΤΑ» και «ΧΡΥΣΑ 7ΑΡΙΑ», και έναν νικητή στην Πάτρα, ο οποίος κέρδισε στο «10 ΤΟ ΚΑΛΟ».

Στη λίστα νικητών του ΣΚΡΑΤΣ βρίσκονται, επίσης, τέσσερις παίκτες που κέρδισαν από 10.000 ευρώ ο καθένας. Συγκεκριμένα, ένας τυχερός στο Ηράκλειο Κρήτης, που επέλεξε έναν λαχνό του παιχνιδιού «10 ΤΟ ΚΑΛΟ», ένας παίκτης στην Καρδίτσα που έπαιξε «ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΑ ΕΦΤΑΡΙΑ», καθώς και δύο νικητές στην Αιτωλοακαρνανία που κέρδισαν στα παιχνίδια «ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΑ 7ΑΡΙΑ» και «ΧΡΥΣΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ».

Νέο παιχνίδι «21» με κέρδη έως και 500.000 ευρώ

Στη γκάμα παιχνιδιών του ΣΚΡΑΤΣ προστέθηκε πρόσφατα το νέο παιχνίδι «21», το οποίο προσφέρει 21 ευκαιρίες για κέρδη έως και 500.000 ευρώ. Η πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου ανέδειξε επτά νικητές του παιχνιδιού «21», που κέρδισαν από 2.021 ευρώ ο καθένας. Τα τυχερά δελτία βρέθηκαν σε Κοζάνη, Αλικαρνασσό, Κιλκίς, Ηράκλειο, Κέρκυρα, Πρέβεζα και Αλεξανδρούπολη.



via Ειδήσεις https://ift.tt/2Nnph9I
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη