Προσβλητικό πρωτοσέλιδο εφημερίδας εμπλέκει τον Ρώμα... με ανήλικα - Οργισμένη απάντηση του ηθοποιού

INTIME

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος Χάρης Ρώμας απαντά οργισμένα στην εφημεριδά «Μακελειό», το οποίο τον κατηγορούσε για ασελγείς πράξεις σε ανήλικα παιδιά.

Ο Χάρης Ρώμας απαντά με ανάρτησή του στο Facebook, διαψεύδοντας κατηγορηματικά το δημοσίευμα.

Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός κατακεραυνώνει τον άνθρωπο πίσω από την εφημερίδα, χαρακτηρίζοντάς τον τον "πιο σιχαμερό Ελληνα λασπολόγο στην ρυπαροφυλλάδα του".

Η ανάρτηση του Χάρη Ρώμα

"Για γέλια, για κλάματα ή μήπως για οργισμένη αντίδραση οι δήθεν αποκαλύψεις του πιό σιχαμερού Έλληνα λασπολόγου στην ρυπαροφυλλάδα του σήμερα;

Η φωτογραφία με την οποία τεκμηριώνει την δήθεν αποκάλυψη και τις δήθεν καταγγελίες που δήθεν θα γίνουν εναντίον μου,είναι αναρτημένη στη σελίδα μου στο fb εδώ και δύο χρόνια και με απεικονίζει να κρατώ αγκαλιά τον λατρεμένο μικρούλη. Ποιός είναι αυτός;Είναι το ανιψάκι και βαφτιστήρι της πιό στενής μου συνεργάτιδας,εδώ και τριάντα χρόνια,της Άννας Χατζησοφιά. Την φωτογραφία τράβηξε η μητέρα του μικρού σε οικογενειακό τραπέζι.

Ερωτώ το μεγάλο κομμάτι των "υγειών"Ελλήνων πολιτών:Στο Ελληνικό ME TOO των τελευταίων ημερών ξεκίνησε μια λυτρωτική προσπάθεια να σπάσει το απόστημα κάθε είδους παρενόχλησης και κατάχρησης εξουσίας. Το μεγάλο απόστημα της ρυπαρογραφίας ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ; Εγώ το τέρας δεν το φοβάμαι!".

Το υβριστικό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Μακελειό

romas586via Ειδήσεις https://ift.tt/3rQIoIo
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.