Λαμία: Συνελήφθη αλλοδαπός ο οποίος ήταν παράνομα στη χώρα και σε βάρος του εκκρεμούσαν 2 καταδικαστικές αποφάσεις

Συνελήφθη αλλοδαπός στη Λαμία, ο οποίος ήταν παράνομα στη χώρα μας και σε βάρος του εκκρεμούσαν (2) καταδικαστικές Αποφάσεις, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών 

Συνελήφθη αλλοδαπός, χθες (31-01-2021) το πρωί στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, διότι όπως διαπιστώθηκε, στερούταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής του στη χώρα μας.


Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας και στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν:

 

·     Απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δωδεκανήσου, με την οποία διατασσόταν η σύλληψη και η προσωρινή του κράτηση, για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών, καθώς και

·     Απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δωδεκανήσου, με ποινή κάθειρξης (8) ετών, ομοίως για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Εφετών Λαμίας.  

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη