Παρακολουθείστε ζωντανά την διαδικτυακή επετειακή Εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος αφιερωμένη στις επώνυμες και ανώνυμες ηρωΐδες της Ελληνικής Επαναστάσεως


Από το επίσημο κανάλι της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος στο Youtube και από τον ραδιοφωνικό σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως (89,4 Fm) θα μεταδοθεί την Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου , στις 6 μ.μ,  η 6η διαδικτυακή επετειακή εκδήλωση αφιερωμένη στη συμβολή της γυναίκας στην Επανάσταση με θέμα: «Επώνυμες και ανώνυμες ηρωΐδες της Ελληνικής Επαναστάσεως». 

Η εκδήλωση θα προβληθεί σε μαγνητοσκόπηση και από τον τηλεοπτικό σταθμό «StarΚεντρικής Ελλάδος» στις 23:30 μ.μ.

Η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη να συνοδευθεί με κοινή συνεστίαση των μελών του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου και των μελών των Ενοριακών Φιλοπτώχων Ταμείων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, η οποία όμως δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω των απαγορεύσεων της πανδημίας.

Η κ. Αθανασία Φουρλιά - Νερολή  Φιλόλογος, θα αναπτύξει εισήγηση με θέμα: «Επώνυμες και ανώνυμες ηρωΐδες της Ελληνικής Επαναστάσεως».

          Την εκδήλωση θα ολοκληρώσει με τον πατρικό του λόγο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, ενώ την παρουσίαση έχει  ο κ. Πέτρος Κεραντζής, Φιλόλογος - Ιστορικός Υπεύθυνος της βιβλιοθήκης και του αναγνωστηρίου της Ι. Μ. Φθιώτιδος.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη