Λαμία: Ευχαριστήριο μήνυμα στον αντιδήμαρχο Λαμιέων Κωνσταντίνο Κερπινιώτη από τα τοπικά συμβούλια των Κοινοτήτων Μεγάλης Βρύσης και Αγίας Παρασκευής για τον καθαρισμό και την περιποίηση των κοιμητηρίων

Ευχαριστήρια επιστολή 

Με την παρούσα επιστολή τα τοπικά συμβούλια των Κοινοτήτων  Μεγάλης Βρύσης και Αγίας Παρασκευής θα θέλαμε από κοινού να συγχαρούμε  τον Αντιδήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Κερπινιώτη για τον καθαρισμό και την περιποίηση  του κοιμητηρίου των Κοινοτήτων μας  και κατ επέκταση για το έργο του σε όλα τα Κοιμητήρια του Δήμου Λαμίας.

 Η εμφανής δουλειά που γίνεται στα κοιμητήρια του Δήμου συνάδει απόλυτα με το δέοντα σεβασμό στη μνήμη των νεκρών μας και τη διαχρονική απαίτηση των συμπολιτών μας τα κοιμητήρια να είναι περιποιημένα, οργανωμένα και καθαρά.

Συγχαρητήρια λοιπόν στο Δήμαρχο κ. Καραίσκο και στον Αντιδήμαρχο κ. Κερπινιώτη για το εξαιρετικό τους έργο.

Η Πρόεδρος Τ.Κ. Μεγάλης Βρύσης                Ο Πρόεδρος Τ.Κ. Αγίας Παρασκευής

          Γεωργία Καπούλα                                           Κώστας Αλαφροπάτης

                                     

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη