Την Τρίτη ξεκινάνε οι αιτήσεις για 939 προσλήψεις στο ΕΣΥ

ΙΝΤΙΜΕ

Με την υπογραφή του Αναπληρωτή Υπουργού Υγεία Βασίλη Κοντοζαμάνη, ανακοινώθηκε προκήρυξη 939 νέων θέσεων μόνιμου ιατρικού προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων για την περαιτέρω ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Οι αιτήσεις ξεκινούν αύριο, Τρίτη 16/2/2021.

Την προκήρυξη 939 νέων θέσεων μόνιμου ιατρικού προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων για την περαιτέρω ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, υπέγραψε ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Από αυτές, οι 847 αφορούν Νοσοκομεία και οι υπόλοιπες 92 Κέντρα Υγείας. Η διαδικασία των αιτήσεων ξεκινά την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει για δύο εβδομάδες έως και την Τετάρτη 3 Μαρτίου.

Ειδικά για τα Νοσοκομεία, προτεραιότητα δόθηκε σε κρίσιμες ειδικότητες, μεταξύ των οποίων: Ακτινολογίας 48, Αναισθησιολογίας 97, Εσωτερικής Παθολογίας 17, Μονάδων Εντατικής Θεραπείας 104, Παιδιατρικής 31, Πνευμονολογίας 74, Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών 76.

Δείτε περισσότερα στο news4health.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3jOT4nQ
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη