Η Βασίλισσα Ελισάβετ για την εγκυμοσύνη της Μέγκαν Μάρκλ

Η Βασίλισσα Ελισάβετ για την εγκυμοσύνη της Μέγκαν Μάρκλ

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν o πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, καθώς θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά. Η ανακοίνωση του παλατιού.

Με μια δήλωση λιτή, ανακοινώθηκε η δεύτερη εγκυμοσύνη της Μέγκαν Μάρκλ, μέσα από την ανάρτηση της κολλητής φίλης της Μέγκαν.

«Επιβεβαιώνουμε ότι ο Αρτσι θα γίνει μεγάλος αδελφός». «Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ είναι πολύ χαρούμενοι που περιμένουν το δεύτερο τους παιδί», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram, η κολλητή φίλη της Μέγκαν Μαρκλ, Misan Harriman, απεικονίζεται η Δούκισσα του Σάσεξ με φουσκωμένη κοιλίτσα στην αγκαλιά του αγαπημένου της συζύγου.

megan

Το παλάτι έσπευσε με επίσημη ανακοίνωση να συγχαρεί το νεαρό ζευγάρι.

«Η αυτού μεγαλειότης Bασίλισσα Ελισάβετ, ο δούκας του Εδιμβούργου, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας και ολόκληρη η οικογένεια είναι ενθουσιασμένη και τους εύχονται τα καλύτερα».

Υπενθυμίζεται ότι η Μέγκαν και ο Χάρι παραιτήθηκαν επίσημα από τους ρόλους τους ως ανώτεροι βασιλείς πέρυσι.

Η επιθυμία τους να έχουν μια φυσιολογική οικογενειακή ζωή έπαιξαν ρόλο στην απόφαση τους αυτή.

Η Μέγκαν και ο Χάρι εγκαταστάθηκαν στη νέα τους πατρίδα στο Montecito μετά τη μετακόμισή τους στην Καλιφόρνια στα μέσα Μαρτίου. Εκεί έχουν επικεντρωθεί σιωπηλά πίσω από τα παρασκήνια στην περαιτέρω ανάπτυξη του νέου τους ιδρύματος Archewell εν μέσω του ταχύτατα μεταβαλλόμενου κοινωνικού τοπίου.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3qmSAYP
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη