Χριστίνα Σαμπανίκου: «Μόνο θυμός και αηδία» είπε για τον Παύλο Χαϊκάλη

φωτογραφία instagram

Η Χριστίνα Σαμπανίκου είναι μία από τις γυναίκες που έχει περιγράψει και αυτή με τη σειρά της τα όσα έζησε με γνωστό γνωστό ηθοποιό. Σε ανάρτηση της στο Instagram, που συνοδεύεται από φωτογραφία του Παύλου Χαϊκάλη αναφέρει «υπάρχει θυμός και αηδία».

Υπενθυμίζεται πως ο Χαϊκάλης, σήμερα έδωσε εξηγήσεις και ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την ηθοποιό Ηλιάνα Αραβή αλλά και την οικογένεια της. Αυτό ήταν που προώθησε την Χριστίνα Σαμπανίκου να αναρτήσει κατά του γνωστού ηθοποιού.

Η Σαμπανίκου γράφει χαρακτηριστικά:

«"Αρσενικό παλαιάς κοπής" χαρακτήρισε τον εαυτό του για να δικαιολογήσει πως έπαιρνε τηλέφωνο σπουδάστρια του και αυ#@$ταν. Με δικαιολογία πως ήταν ερωτευμένος. Στερεοτυπικές αντιλήψεις που δίνουν άλλοθι σε ανήθικες συμπεριφορές και παρενοχλήσεις.

Και το έκανε αφού εκείνη προχώρησε σε δημοσιοποίηση των συμβάντων. Και το έκανε με χιούμορ. Μόνο που καμία διάθεση για χιούμορ δεν υπάρχει πια.

Υπάρχει θυμός και αηδία γιατί καμία αρσενική αρρενωπότητα που επικαλείται δεν δικαιολογεί αυτές τις πράξεις. Ποτέ»

{https://ift.tt/3tB7cWo}



via Ειδήσεις https://ift.tt/2YVtKmI
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη