Μπαμπάς θα γίνει ο Άκης Πετρετζίκης - Ποια είναι η σύντροφός του, αυτό είναι το φύλο του μωρού

Μπαμπάς θα γίνει ο Άκης Πετρετζίκης - Ποια είναι η σύντροφός του, αυτό είναι το φύλο του μωρού

Μπαμπάς θα γίνει ο δημοφιλής σεφ Άκης Πετρετζίκης, και διανύει μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής του.

Την αποκάλυψη για την χαρμόσυνη είδηση, έκανε η γνωστή Instagrammer "Soula Glamorous", και η εφημερίδα Real News. Ο Άκης Πετρετζίκης προστατεύει την προσωπική του ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας και προσπαθεί να διαφυλάσσει τη σχέση του.

Τα νέα της εγκυμοσύνης της συντρόφου του έγιναν γνωστά, και το επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο σεφ με τον δικό του τρόπο μέσα από το προφίλ του στο Instagram! Η εκπομπή "Έλα Χαμογέλα", αποκάλυψε ότι η αγαπημένη του Άκη Πετρετζίκη είναι νοσοκόμα στο επάγγελμα, ονομάζεται Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, ενώ οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσα από τα social media.

Μπαμπάς θα γίνει ο Άκης Πετρετζίκης

Το ζευγάρι, πριν από λίγο καιρό έψαχνε διαμέρισμα στη Γλυφάδα για να στεγάσει τον έρωτά του αλλά και την οικογένειά του που σε λίγους μήνες θα μεγαλώσει.

Σύμφωνα με τη Real News, η εγκυμοσύνη είναι προχωρημένη, καθώς το ερωτευμένο ζευγάρι γνωρίζει ήδη και το φύλο του μωρού που περιμένει, ωστόσο κατάφεραν να την κρατήσουν μυστική.

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, ο Άκης Πετρετζίκης και η αγαπημένη του θα αποκτήσουν αγοράκι και ο καταξιωμένος σεφ ανυπομονεί για τη στιγμή που θα συναντήσει για πρώτη φορά τον γιο του.



via Ειδήσεις https://ift.tt/2MzwiEB
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη