Λαμία - ΑΕΛ: Βόμβα Μίχου! Δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα...


Tο Sportdog.gr σας κρατάει καθημερινά πλέον ραντεβού και μέσω ραδιοφώνου και της συχνότητας του Alpha 9.89. Δευτέρα με Παρασκευή, 16.00-17.00 υπάρχει η εκπομπή «Αδέσποτοι» με τους Βαγγέλη Μίχο και Άγγελο Κωνσταντούλια, ενώ το Σαββατοκύριακο ο Μίχος… σολάρει στην εκπομπή «Μιχείες» για το δίωρο 18.00-20.00!

Για ένα ακόμα Σάββατο οι Μιχείες ήταν αποκαλυπτικές.

**Χαμός έγινε στο Λαμία-ΑΕΛ για την 21η αγωνιστική της Super League. Το ματς οδηγήθηκε σε αναβολή, επειδή στην ενδεκάδα της Λάρισας είχαν επιλεγεί εννέα ποδοσφαιριστές των οποίων τα δελτία είχαν ανακληθεί και δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής.

Ακολούθησαν οι δηλώσεις φωτιά του Αλέξη Κούγια που κατηγορούσε παράγοντες της ΕΠΟ, αλλά και τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Γιάννη Παπαδόπουλο.

Όλα αυτά συνέβησαν σε ένα ματς με χαρακτήρα ντέρμπι παραμονής και είναι σίγουρο, ότι θα είναι το θέμα των ημερών μαζί με τις καταγγελίες του Ολυμπιακού περί στημένης κλήρωσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

H υπόθεση θα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Εδώ όμως θα σας ρίξω μία βόμβα.
 
**Το καλοκαίρι δεν θα υποβιβαστεί καμία ομάδα από τη Superleague. Ούτε η Λαμία, ούτε η ΑΕΛ, ούτε ο Παναιτωλικός. Αυτή είναι η εκτίμησή μου. Πρόκειται για αποκάλυψη. Και θα περιμένουμε να επιβεβαιωθούμε.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη