ΑΕΛ: Δικαιώθηκαν οι «βυσσινί» από Διαιτητικό Δικαστήριο για τα δελτία με Λαμία

Το Διαιτητικό Δικαστήριο δικαίωσε την ΑΕΛ στην υπόθεση των δελτίων με τους «βυσσινί» έχοντας στα χέρια τους την υπόθεση αυτή να περιμένουν επανάληψη της αναμέτρησης με την Λαμία.

Δικαίωση για την ΑΕΛ αναφορικά με την υπόθεση των δελτίων στον αγώνα με την Λαμία που αναβλήθηκε. Οι... βυσσινί πήγαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ το οποίο έβγαλε απόφαση υπέρ τους, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση.

Δέχτηκε ομόφωνα και κατ' ουσίαν την από 10.02.2021 έφεση της ΠΑΕ ΑΕΛ κατά της υπ' αριθ. 408/2021 απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών ΕΠΟ. Απέρριψε ομόφωνα και κατ' ουσίαν την από 16.02.2021 πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ Λαμία υπέρ της ΕΠΟ και κατά της ΠΑΕ ΑΕΛ».

Προς επανάληψη του αγώνα

Πλέον η επόμενη κίνηση της ΑΕΛ είναι να πάει με την απόφαση αυτή στο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League όπου και έχει κληθεί σε απολογία, περιμένοντας πως θα διεξαχθεί τελικά το ματς με την Λαμία.

www.gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη