Ο Βόλος διεκδικεί το εργοστάσιο ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα - Γιατί όχι και η Λαμία;


Πληρούμε τους όρους της Γερμανικής εταιρείας: Η Λαμία έχει άμεση πρόσβαση στο εθνικό οδικό και σιδηροδρομικό δίκτυο, είναι στο κέντρο μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης και έχει το λιμάνι της Στυλίδας. Και ρωτάμε: Ο δικός μας Δήμαρχος, η Περιφέρεια, έχουν κάνει κάποια κίνηση; Έχουν πάρει μυρωδιά; 

"Σύμφωνα με πληροφορίες, το ύψος της επένδυσης ανέρχεται σε περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ. Σχεδιάζεται να ενισχυθεί από το Ταμείο Ανάκαμψης, ενώ πρόκειται να αδειοδοτηθεί με τη διαδικασία fast track.

Η γερμανική εταιρεία έχει θέσει συγκεκριμένους όρους για τον τόπο, στον οποίο θα κατασκευαστεί το εργοστάσιο. Βασικότερος από αυτούς θεωρείται η πρόσβαση σε δίκτυα μεταφοράς και συγκεκριμένα η μονάδα αφενός να βρίσκεται κοντά σε λιμάνι και αφετέρου να συνδέεται με το εθνικό οδικο και σιδηροδρομικό δίκτυο."

Δείτε εδώ

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη