Προσλήψεις γιατρών στον δήμο Νέας Σμύρνης

Προσλήψεις γιατρών στον δήμο Νέας Σμύρνης

Πρόσληψη οχτώ (8) ατόμων με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας οχτώ (8) μηνών, διαφόρων ειδικοτήτων προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τις πρόσκαιρες και κατεπείγουσες ανάγκες υποβοήθησης της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου μας για τη στήριξη των ευάλωτων και ευπαθών κοινωνικών ομάδων καθώς και για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού προκειμένου να εξασφαλιστεί η προστασία της υγείας των πολιτών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται από την Πέμπτη 18.02.2021 έως και το Σάββατο 20.02.2021 να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση, και να την υποβάλουν μετά των συνημμένων δικαιολογητικών ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ στο e-mail: dioik@neasmyrni.gr.

Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να είναι ευανάγνωστη και να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές. 

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης με Απόφαση Δημάρχου θα προσλάβει το προσωπικό με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και για οχτώ (8) μήνες, από τους υποψηφίους που θα έχουν υποβάλλει αίτηση μέσα στο χρονικό όριο των ημερών που ορίζει η παρούσα Ανακοίνωση.

Προσληφθέντες που αποχωρούν πριν από την λήξη της σύμβασής τους, αντικαθίστανται από άλλους Υποψηφίους.

Σε κάθε περίπτωση οι υποψήφιοι που προσλαμβάνονται λόγω αντικατάστασης παραιτηθέντων, απασχολούνται για το υπολειπόμενο, κατά περίπτωση χρονικό διάστημα και μέχρι συμπληρώσεως της εγκεκριμένης διάρκειας της σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου.

Δείτε εδώ την προκήρυξη



via Ειδήσεις https://ift.tt/37nCmqD
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη