Τα μέτρα... Βούλιαξαν, μαζί και οι παραλίες της Αθήνας

SKAI

Σήμερα ήταν η πρώτη ημέρα των αυστηρότερων περιοριστικών μέτρων που ανακοίνωσε χθες η Κυβέρνηση για την Αττική και όπως φαίνεται οι Αθηναίοι  βρήκαν σύμμαχο τον καλό καιρό και ξεχύθηκαν στις παραλίες.

Όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΙ, σήμερα στο Καβούρι γέμισε από κόσμο που πήγε να κάνει το μπάνιο του καθώς ο καιρός ήταν καλός και το επέτρεπε. Αλλά μόνο ο καιρός το επέτρεπε αφού δεν υπάρχει κωδικός με SMS στο 13033 για Σαββατιάτικη κοσμοσυρροή στη θάλασσα μέχρι στιγμής.

Ενώ η αστυνομία είναι επί ποδός για να τηρηθούν τα μέτρα εκατοντάδες πολίτες έχουν βγει στο παραλιακό μέτωπο και όπως φαίνεται στις εικόνες από το Καβούρι κάνουν μπάνιο, παίζουν ρακέτες και απολαμβάνουν τον ήλιο. Μάλιστα, πολλοί είναι εκείνοι που δεν φορούν μάσκα παρά την αύξηση των κρουσμάτων, ενώ πριν από λίγη ώρα είχε στηθεί υπαίθριο πάρτι, με μουσική. 

Η ίδια εικόνα καταγράφεται και στον Φλοίσβο, όπου οι αστυνομικοί κάνουν ελέγχους σε πεζούς προκειμένου να διαπιστώσουν αν έχουν στείλει το απαραίτητο SMS για τη μετακίνησή τους.

Πηγή: ΣΚΑΙ



via Ειδήσεις https://ift.tt/2N2TgDA
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη