Super League: Αναβλήθηκε το Λαμία-Λάρισα, κινδυνεύουν με μηδενισμό οι Θεσσαλοί


Η Λάρισα παρέταξε κανονικά ενδεκάδα, ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε ότι η ομάδα του θα αγωνιστεί, ωστόσο το Λαμία-Λάρισα αναβλήθηκε λόγω του προβλήματος με τα δελτία των φιλοξενούμενων, οι οποίοι κινδυνεύουν με μηδενισμό.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η NOVA, οι 10 ποδοσφαιριστές των οποίων τα δελτία ανακλήθηκαν δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής και ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν μπορούσε να ξεκινήσει το ματς. Παρών στο γήπεδο είναι και ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ο οποίος συμφώνησε με τη θέση του Αριστομένη Κουτσιαύτη.

Ο Έλληνας ρέφερι δε θα ήταν δυνατόν να ξεκινήσει το ματς μετά την ενημέρωση ότι ανακλήθηκαν δέκα δελτία των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ, μετά την επιταγή που σφραγίστηκε από την ΕΠΟ.

Η ελληνική ομοσπονδία με ανακοίνωση πήρε θέση για το θέμα: «Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διευκρινίζει ότι κατόπιν απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας Μεταγραφών Ποδοσφαιριστών, ανακλήθηκαν τα δελτία 10 ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΑΕΛ, καθώς δεν πληρούνται οι απαιτούμενες προϋποθέσεις απόκτησής τους, βάσει των άρθρων 3 και 4 του παραρτήματος Γ του ΚΙΜΠ κι ελλείψει εν ισχύ βεβαίωσης περί μη οφειλών στην ΕΠΟ. Η απόφαση αυτή έχει κοινοποιηθεί από νωρίς το μεσημέρι σήμερα στην ΠΑΕ ΑΕΛ και τη Super League 1».

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη