Μεγαλώνει το μυστήριο έγκρισης του ρωσικού εμβολίου από την Ευρωπαϊκή Ένωση

Μεγαλώνει το μυστήριο έγκρισης του ρωσικού εμβολίου από την Ευρωπαϊκή Ένωση

Ένα μυστήριο υπάρχει σχετικά με την εξέλιξη της διαδικασίας έγκρισης του ρωσικού εμβολίου κατά του κορονοϊού από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων. 

Το ρώσικο εμβόλιο (Sputnik V) είναι ένα από τα ελπιδοφόρα που έχουν αναπτυχθεί κατά του κορονοϊού. Ειδικότερα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα κλινικών δοκιμών ήταν 90% αποτελεσματικό στο να αποτρέπει την συμπτωματική λοίμωξη με κορονοϊό και 100% αποτελεσματικό στο να αποτρέψει τη νοσηλεία ή το θάνατο από την ασθένεια. Τα δεδομένα δημοσιοποιήθηκαν στο The Lancet, ένα από τα επιφανή ιατρικά περιοδικά στον κόσμο.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο εμβόλιο δεν έχει πάρει ακόμα έγκριση από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΜΑ) προκειμένου να κυκλοφορήσει στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το πρόβλημα είναι ότι επικρατεί σύγχυση για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η διαδικασία έγκρισής του.

Οι 2 πλευρές αναιρούν η μία την άλλη - Γιατί επικρατεί σύγχυση - Γιατί επικρατεί σύγχυση



via Ειδήσεις https://ift.tt/372JXuL
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη