Βάνα Μπάρμπα: Ανθρωποφαγικός ο τρόπος που γίνονται οι καταγγελίες

Βάνα Μπάρμπα: Ανθρωποφαγικός ο τρόπος που γίνονται οι καταγγελίες

Την αντίθεση της στον τρόπο που γίνονται οι καταγγελίες για σεξουαλική παρένοχληση ή για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά εξέφρασε μιλώντας στο Mega η Βάνα Μπάρμπα.

«Είμαι με όλες τις γυναίκες που υπέστησαν σεξουαλική και ψυχολογική βία. Και όχι μόνο με τις γυναίκες του θεάτρου» είπε η Βάνα Μπάρμπα ωστόσο στη συνέχεια χαρακτήρισε «τρομακτικό και ανθρωποφαγικό» τον τρόπο που γίνονται οι καταγγελίες των συναδέλφων της, υπογραμμίζοντας ότι όποιος ή όποια έχει παρενοχληθεί πρέπει να πάει άμεσα στην Δικαιοσύνη.

«Κατανοώ ότι είναι πολλά τα χρόνια που σιωπούσαν αλλά δεν συμφωνώ. Δεν ζούμε στην εποχή του εμφυλίου ούτε σε δύσκολες εποχές. Δεν γίνεται να γίνονται δίκες μέσα από τα ΜΜΕ. Δεν γίνεται το ίντερνετ να καταδικάζει, να κρίνει και να αποφασίζει ποιοι φταίνε και ποιοι όχι. Το σωστό και το θέσφατο είναι να πάνε κατευθείαν στην Δικαιοσύνη» είπε.

«Όχι στις τηλεδίκες. Λοιδορούμε ανθρώπους που δεν έχει αποδειχθεί ότι φταίνε. Αν πραγματικά φταίνε θα το κρίνει η Δικαιοσύνη. Δεν μπορεί ξαφνικά να ακούγονται ονόματα, να λοιδορούνται καριέρες, να βρίσκονται άνθρωποι στα νοσοκομεία, μόνο γιατί εμείς κάνουμε τους εισαγγελείς στην τηλεόραση και στο ίντερνετ» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τη Βάνα Μπάρμπα ο τρόπος που γίνονται οι καταγγελίες είναι λάθος. «Λάθος ο τρόπος. Είναι ανθρωποφαγικός. Αύριο θα είμαστε κι εμείς θύματα. Γιατί δημιουργείται μια εντύπωση χωρίς να ακούσουμε την άλλη άποψη».

Ακόμα, υποστήριξε ότι δεν υπάρχει ομερτά στον χώρο της τέχνης, ενώ είπε ότι «μην είμαστε υποκριτές. Στον χώρο μας όλοι γνωρίζουμε πώς παίζεται το παιχνίδι. Οι άνθρωποι που έχουν εξουσία δεν είναι και οι καλύτεροι άνθρωποι».

Αναφερόμενη τέλος, στην καταγγελία που έγινε για τον Γιώργο Κιμούλη, σχολίασε ότι «δεν ξέραμε ότι ο Κιμούλης ήταν δύσκολος άνθρωπος; Δεν γνωρίζαμε ότι υπάρχουν δύσκολοι άνθρωποι στον χώρο μας;».



via Ειδήσεις https://ift.tt/39NygtA
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη