Πτώση αεροσκάφους στα Ιωάννινα: Εντοπίστηκε νεκρός ο πιλότος

αρχείου Eurokinissi

Βρέθηκε το πτώμα του 32χρονου Ιρακινού πιλότου του εκπαιδευτικού αεροσκάφους, που κατέπεσε την περασμένη Κυριακή σε πλαγιά του όρους Μιτσικέλι.

Το σημείο όπου είχαν εντοπιστεί τα συντρίμμια του εκπαιδευτικού αεροσκάφους προσέγγισαν λίγο πριν τις δέκα το πρωί δυνάμεις της ΕΜΑΚ που επιχειρούν στην περιοχή.

Οι διασώστες εντόπισαν το πτώμα του 32χρονου πιλότου σε μικρή απόσταση από το σημείο που συνετρίβη το αεροπλάνο, όπως μεταδίδει το epiruspost.gr.

Την αμέσως επόμενη ώρα αναμένεται να συνδράμει το ελικόπτερο του ελληνικού στρατού ώστε να γίνει η ανάσυρση του άτυχου άνδρα.

Το μονοκινητήριο ΤΒ20 που αγνοούνταν από το μεσημέρι της Κυριακής, βρέθηκε σε χαράδρα ανάμεσα στην Κρυόβρυση και το Καβαλάρι Ζαγορίου, σε υψόμετρο περίπου 1700 μέτρων, εκεί που είχε δώσει και το τελευταίο του στίγμα η Πολιτική Αεροπορία.

Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα που έχουν οι αρχές φαίνεται ότι ο νεαρός πιλότος «εγκλωβίστηκε» στην ομίχλη που κάλυπτε την περιοχή την ώρα της πτήσης με αποτέλεσμα το αεροσκάφος να προσκρούσει στις πλαγιές του Μιτσικελίου.

Η επιχείρηση ξεκίνησε νωρίς το πρωί από το οροπέδιο του Μιτσικελίου όπου παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ, της Αστυνομίας και της Πολιτικής Προστασίας.

Το αεροσκάφος ανήκε στη Σχολή Εκπαίδευσης Επαγγελματιών Πιλότων «Egnatia Aviation». 



via Ειδήσεις https://ift.tt/3oIEjnD
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη