Όλη η απόφαση με τα νέα μέτρα για σχολεία, απαγόρευση κυκλοφορίας και καταστήματα

EUROKINISSI

Όλη η απόφαση με τα μέτρα που ανακοίνωσε χτες ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς για απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 για Αττική, λειτουργία του click away αποκλειστικά για τα καταστήματα της Αττικής αλλά και για τις περιοχές που μπαίνουν σε σκληρό lockdown.

Δείτε όλη την απόφαση για τα νέα μέτρα που έχουν ισχύ από σήμερα και ανακοίνωσε χτες ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς. Σύμφωνα με την απόφαση, διευκρινίζεται πως για την λειτουργία click away πρέπει να προσέρχεται ένας ένας καταναλωτής ενώ δείνει διευκρινήσεις για την λειτουργία και του take away για τα καταστήματα.

Παράλληλα, στην Αττική επιβάλλεται απαγόρευση κυκλοφορίας τα Σαββατοκύριακα από τις 18:00 κάτι που επηρεάζει το ωράριο των σούπερ μάρκετ που θα κλείνουν από τις 17:00 αντί για τις 20:00 που έκλειναν μέχρι την επιβολή της.

Τέλος, μία σειρά προϊόντων αποσύρονται και πάλι από τα ράφια των σούπερ μάρκετ.

Δείτε όλη την απόφαση με τα μέτρα ΕΔΩ



via Ειδήσεις https://ift.tt/3pWVQK6
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη