Καπουτζίδης για Αγγελική Λάμπρη: «Υπήρξα ψεύτης και υποκριτής, τον κοιτούσα και έκανα ότι δεν τα γνωρίζω»

Καπουτζίδης για Αγγελική Λάμπρη: «Υπήρξα ψεύτης και υποκριτής, τον κοιτούσα και έκανα ότι δεν τα γνωρίζω»

Σχετικά με την καταγγελία της Αγγελικής Λάμπρη έκανε τη δική του αποκάλυψη ο Γιώργος Καπουτζίδης. Είπε πως έχει έρθει σε επαφή με τον άνθρωπο που κατηγορεί η Αγγελική Λάμπρη και έκανε ότι δεν ήξερε τίποτα.

Ο ίδιος φάνηκε να νοιώθει πραγματικά άσχημα μιλώντας σε εκπομπή του Alpha για το γεγονός καθώς ανέφερε πως οφείλει συγγνώμη στην ίδια, στα άλλα θύματα.

«Πρέπει να βγουν όλα στο τραπέζι και να διορθωθούν. Ας ξεκινήσουμε από τις πιο σοβαρές και να πάμε στις πιο μικρές. Πρέπει όλα να τα δούμε. Στο θέατρο η ιεραρχία στη λήψη των αποφάσεων πρέπει να υπάρχει. Στη ζωή όμως δεν υπάρχει. Όλοι οφείλουν τον ίδιο σεβασμό σε όλους. Όταν κλείνει το θέατρο όλοι είναι άνθρωποι χωρίς καμία ταμπέλα. Καταλαβαίνω ότι αυτό που γίνεται τώρα γίνεται με άκομψο τρόπο, αλλά το ίδιο άκομψο είναι όταν τα συζητούσαμε στις ταβέρνες μετά την παράσταση.

Εμένα δεν με νοιάζει να μάθω ποιος έκανε τι. Ξεκίνησα κι εγώ με την περιέργεια, αλλά δεν με νοιάζει τα ξέχασα στην πορεία. Αυτό που με νοιάζει είναι να εργάζομαι σε έναν χώρο που υπάρχει σεβασμός και εκτίμηση. Και αυτό πρέπει να το δει η ίδια η Πολιτεία, η οποία όπως έχει νομοθετήσει, με τους άντρες πιο πάνω, τις γυναίκες, τους γκέι ,τους τρανς τι περιμένεις; Η ίδια λέει ότι δεν έχουν ίσα δικαιώματα»

Σε ερώτηση της παρουσιάστριας αν η Αγγελική Λαμπρή θα μπορούσε να κάνει κάτι το 1998 που της συνέβη το συμβάν, ο σεναριογράφος απάντησε «Νιώθω πως όχι. Όταν τελείωσε η Αγγελική αυτά που μου έλεγε, μου είπε τέλος, δεν ξαναμιλάω. Θα σεβαστώ αυτό και θα την ακούσω. Αυτό που πρέπει να γίνει αυτή τη στιγμή είναι να ξέρει ένα παιδί πού θα πάει και πού θα απευθυνθεί. Δεν ξέραμε τι να κάνουμε, ήμασταν στα χαμένα. Πρέπει ένα παιδί να μην φοβάται να πάει σε οντισιόν. Και όταν συμβεί κάτι να υπάρχει ένας φορέας να απευθυνθεί. Πρέπει να πούμε πολλά συγχαρητήρια στον κ. Μπιμπίλα γιατί κάνει εξαιρετική δουλειά. Πρέπει να βάλουμε κανόνες, να θεσμοθετήσουμε τα πράγματα.Εγώ στάθηκα στην Αγγελική όταν έγινε αυτό και στέκομαι και τώρα δίπλα τους.

Στο ενδιάμεσο δεν ήμουν σε αυτή τη διαδρομή. Έχω συναντήσει κι εγώ αυτόν τον άνθρωπο και έχω υπάρξει ψεύτης και υποκριτής, γιατί έκανα ότι δεν γνωρίζω. Εγώ πρέπει να ζητήσω συγγνώμη από την Αγγελική, τη Μελίνα και από τα κορίτσια. Το έχω κάνει. Γιατί αποφάσισα να κουκουλώσω και να ξεχάσω, να κάνω ότι δεν έγινε. Και από αυτόν τον άνθρωπο, γιατί στάθηκα ψεύτης και υποκριτής. Τον κοιτούσα και έκανα ότι δεν ξέρω. Ας πάρει ο καθένας τις τύψεις του και την ντροπή του και να τις διαχειριστεί»



via Ειδήσεις https://ift.tt/3aJKH8S
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη