Το μπάχαλο που άλλαξε την απαγόρευση κυκλοφορίας σε Ασπρόπυργο και Αχαρνές

INTIME

Ένα κενό στην απόφαση με τα περιοριστικά μέτρα που εκδόθηκε τις προηγούμενες μέρες, στην οποία δεν αναφέρονται ρητά οι εξαιρέσεις του Ασπροπύργου και των Αχαρνών από την απαγόρευση κυκλοφορίας στις 18:00, έδωσαν την ευκαιρία στους παραπάνω δήμους να «αυτονομηθούν» και να ανακοινώσουν απαγόρευση από τις 21:00, μέχρι η Πολιτική Προστασίας να βγάλει διευκρινιστική εγκύκλιο.

Όλα ξεκίνησαν όταν την Παρασκευή ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι Ασπρόπυργο και Αχαρνές εξαιρούνται από την απόφαση για απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21:00, επεκτείνοντας έτσι το μέτρο που ίσχυε έως τις 6 μ.μ.

Στην απόφαση όμως που εκδόθηκε πριν από λίγες μέρες δεν αναφέρονταν ως εξαιρέσιμες περιοχές και έτσι οι παραπάνω δήμοι ανακοίνωσαν ότι επιβάλλουν απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21:00.

Ασπρόπυργος

Νέα μέτρα για τη λειτουργία καταστημάτων και την μετακίνηση πολιτών στον Ασπρόπυργο ανακοίνωσε ο δήμος.

Ο Δήμος Ασπροπύργου έπειτα από την ανακοίνωση, την Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021, των μέτρων της Πολιτικής Προστασίας αναφορικά με το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων και τη μετακίνηση των πολιτών ενημερώνει ότι για το Δήμο Ασπροπύργου θα ισχύσουν τα αναφερόμενα.

Συγκεκριμένα, για τη λειτουργία των καταστημάτων και την μετακίνηση των πολιτών θα ισχύσουν τα προβλεπόμενα στην ανωτέρω ΚΥΑ, άρθρο 1 παρ. 1Α και το άρθρο3 παρ.2. ΔΗΛΑΔΗ, η λειτουργία των καταστημάτων θα είναι μέχρι τις 21:00 και η μετακίνηση των πολιτών από τις 05:00 έως τις 21:00.

Το ίδιο ισχύει και για τον Δήμο Αχαρνών που πατώντας στο κενό της απόφασης ανακοίνωσε απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21:00 ενώ από την Παρασκευή ο Νίκος Χαρδαλιάς είχε προλάβει να τις εξαιρέσει.



via Ειδήσεις https://ift.tt/3rjMJDD
RSS Feed

Manage


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη